prodaja-edu-rs-komunikacija-obuka

Zašto treba da se prijavite na naš Newsletter?

Zašto treba da se prijavite na naš newsletter?

 ili

Zašto treba da koristite newsletter u svom poslovanju? 

Kada se radi o prodaji, jedan od ključnih faktora uspeha je stalan pristup potencijalnim kupcima. Jedan od načina na koji to možete postići je putem newsletter-a. Newsletteri vam omogućavaju da budete u kontaktu sa vašim kupcima svakog meseca, nedelje… što vam daje priliku da ih informišete i ponudite im nove proizvode ili usluge.

Međutim, newsletteri nisu samo o prodaji. Oni takođe mogu biti korisni za podizanje sviesti o vašoj kompaniji i njenim proizvodima, kao i za deljenje korisnih informacija i saveta sa vašim poslovni okruženjem.

S obzirom da se blog bavi uticajem AI veština i AI (veštačke inteligencije) u funkciji prodaje, newsletter će biti sjajna prilika da se upoznate sa novitetima u ovoj oblasti i kako se oni mogu primeniti u svakodnevnom poslovanju, ali i u privatnom životu.

Dakle, ako želite da budete u toku sa novitetima iz oblasti prodaje, AI (veštačke inteligencije), kao i da budete u kontaktu sa vašom publikom, onda se prijavite ili ostanite prijavljeni na naš newsletter.

I to nije sve!

Kada se prijavite na naš newsletter, ne samo da ćete biti u toku sa najnovijim informacijama iz oblasti prodaje i AI, već ćete takođe imati priliku da se prijavite na specijalizovane liste koje su usmerene na konkretne teme.

Na primer, ako se bavite prodajom i pregovaranjem, možete se prijaviti na našu listu “Prodaja i pregovaranje” koja će vas redovno obaveštavati o najnovijim trendovima i tehnikama u ovoj oblasti. Ako se bavite ličnim razvojem, možete se prijaviti na našu listu “Lični razvoj” koja će vam pružiti korisne savete i tehnike za unapređenje vašeg ličnog i profesionalnog života.

Takođe, ako ste zainteresovani za uticaj AI veštačke inteligencije u prodaji, možete se prijaviti na našu listu “AI u funkciji prodaje” koja će vam pružiti detaljne informacije o tome kako se AI veštine mogu primeniti u svakodnevnom poslovanju.

Naša lista “Na promociji i besplatno” će vas obaveštavati o novim obuka i uslugama koje su dostupne besplatno ili na promociji.

A naša lista “Biznis info” će vas obaveštavati o najnovijim
poslovnim vestima i trendovima koji se odnose na vašu industriju.

Ukratko, prijavljivanjem se na naš specijalizovane liste newsletter-a, imaćete priliku da steknete dublje znanje i razumijevanje u određenim oblastima koje su vama važne. To će vam pomoći da unapredite svoje poslovanje i da budete u korak sa najnovijim trendovima i tehnikama.

Zato, ne oklijevajte i prijavite se na naš newsletter i specijalizovane liste koje su vam važne. Sigurni smo da ćete naučiti mnogo toga i da će vam ova informacija biti od koristi.

P.S. Počnite da se bavite Vašim e-mail bazama. Kontaktirajte nas ako Vam je potrebna profesionalna pomoć.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *